Stem op ATV Ruiten Drie!

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op Ruiten Drie tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. We willen met een bijdrage nieuwe toestellen laten maken voor de jonge en oudere mountainbikers. De toestellen gebruiken we bij de MTB-trainingen, Start2Bike-clinics en toertochten zoals de Lageveldtoer en de Mosbeektoer. Breng voor 22 mei jouw stem uit.

Win-win met wipwaps

Denk dan aan evenwichtsbalken, wipwaps en plateautjes. Ze moeten verplaatsbaar zijn zodat we ze op meerdere plekken kunnen gebruiken. En we kunnen ze delen met de mountainbikejeugd van AWV de Zwaluwen. Win-win dus!

Stemmen

De Rabobank verdeelt het geld aan goede doelen in Noordwest Twente aan de hand van het aantal stemmen. Des te meer stemmen, des te hoger het bedrag voor de club. De actie start vandaag op 2 mei, vanaf dan kunnen Rabobankleden stemmen. Je krijgt 3 stemmen en mag er 2 op je eigen club uitbrengen. Als het goed is krijg je rond 2 mei van de bank een inlogcode. Ga met die code in de hand naar https://www.mijnbankenik.nl/nwt/clubkascampagne en stem!

PS. Ben je geen lid van de bank? Geef dan een bindend stemadvies aan jouw opa, zus, vader, neef, buurman, collega of postbode.