Met plezier leren mountainbiken bij Ruiten Drie

Almelo, 7 september  –  De herfst staat voor de deur en dat is de start voor het mountainbikeseizoen. Wil je beter leren mountainbiken of sta je aan het begin van jouw offroadavontuur? Meld je dan bij de Almelose Toervereniging Ruiten Drie voor een serie van vier kennismakingslessen. Plezier, gezelligheid en sport staan voorop. Het programma start op zondag 30 september, er is een Ladies Only-groep en een gemengde groep.

Schrijf je in:

Gezellig en sportief

Mountainbiken is remmen, sturen, klimmen, dalen en vooral goed kijken. Bij de Start2Bike clinics van Ruiten Drie leer je van ervaren instructeurs in vier gezellige en sportieve lessen de basis van het mountainbiken. Tegelijkertijd werk je bijna ongemerkt aan de conditie, leer je medefietsers kennen en ontdek je de mooiste bospaden van Twente. Ook krijg je praktische tips over de techniek en onderhoud van de fiets.