Bijna 1400 fietsers bij hete Hel van Twente

Almelo, 17 mei 2017 – De 29e editie van de Hel van Twente was dit jaar erg geslaagd. Vanaf het Sportpark Schelfhorst in Almelo vertrokken bijna 1400 wielrenners voor hun Hel van Twente. Met temperaturen die tegen de 30 graden liepen was het één van de warmste die de Almelose Toervereniging Ruiten Drie ooit organiseerde. Door het mooie weer was het ook de drukste van de afgelopen jaren.

30e verjaardag op 30 mei 2018

Volgend jaar beloofd de organisatie een nog mooier evenement, dan viert de Hel van Twente haar 30e verjaardag. Woensdag 30 mei 2018 kan alvast met grote letters in de agenda!

Beoordeel de Hel

Heb jij ook zo genoten van de Hel van Twente? Wil je onze tocht beoordelen via https://www.fietssport.nl/ ? Alvast hartelijk dank!

De foto’s van woensdag 17 mei 2017 vind je via