Start2Bike bij Ruiten Drie!

Altijd al willen proberen of racefietsen of mountainbiken iets voor jou is? Dan is nu je kans! Via Start2Bike bij Ruiten Drie leer je van onze ervaren instructeurs in 4 gezellige en sportieve lessen de basis van deze fietssporten. 31 maart starten we met een groep MTB (vrouwen en mannen) en Race (Ladies Only). Er zijn leenfietsen beschikbaar.

Schrijf je in via deze links:

Start2Bike is leuk en sportief! Tijdens de leerzame trainingen werk je bijna ongemerkt aan de conditie, leer je medefietsers kennen en ontdek je de mooiste routes in Twente. Ook krijg je praktische tips over de techniek en onderhoud van de fiets.