Start wegseizoen met traditionele snerttocht

Zondag 10 maart is de officiële start van het wegseizoen bij Ruiten Drie met de traditionele snerttocht. Alle leden zijn van harte welkom om op hun (eerste) rondje op de racefiets te rijden of afscheid te nemen van en op hun MTB. Verzamelen is om 09.30 uur op Wielerpark De Sumpel voor een gezamenlijke kop koffie of thee. Na een rondje op de racefiets of MTB ben je rond 12.00 uur weer terug voor de overheerlijke snert.

Alle informatie en hoe je moet aanmelden vind je in de clubmail van 25 februari.