De volgende gele truidrager komt uit Almelo

Almelose toervereniging presenteert nieuwe clubkleding op nieuwjaarsreceptie

In Almelo wemelt het binnenkort van de gele truidragers op de fiets. Niet die van de Tour de France, maar van eigen bodem. De Almelose Toervereniging Ruiten Drie rijdt vanaf dit jaar namelijk in geheel vernieuwde clubkleding. De Almelose wielrenners en mountainbikers presenteerden het nieuwe tenue afgelopen donderdagavond bij de nieuwjaarsreceptie in café-restaurant Nielz, één van de nieuwe sponsoren.

Graag gezien

“Natuurlijk ben ik heel erg blij met onze nieuwe kleding” zegt voorzitter Edwin Muller trots. “De shirts en broeken zijn gemaakt van het nieuwste materiaal, het is licht en zit perfect. In deze kleding willen we graag gezien worden. En dat gaat lukken ook in deze gele kleur. Dat maakt ons zichtbaarder en dat is goed voor de club, voor onze kledingsponsoren en is ook nog eens veiliger. Drie vliegen in één klap dus.”

Bedrijven uit de regio

Op de nieuwjaarsreceptie presenteerde de toervereniging hun nieuwe kleding voor het eerst aan de buitenwereld. De leden en de sponsoren toostten op een gezond en sportief 2019. Muller vervolgt, “We vonden het belangrijk om deze avond onze nieuwe en bestaande sponsoren in het zonnetje te zetten. Dankzij hen fietsen we straks weer gesoigneerd door de regio. Het zijn allemaal bedrijven uit de buurt waar we mee samenwerken. Daar zijn we erg blij mee en dat dragen we graag uit.”

Sponsoren Niels Mulder (café-restaurant Nielz), Hero Dijkema (Prostaatkliniek), Paul van Iersel (Van Iersel Fysiotherapie), Roelof Kleinjan (Kader kwaliteitszorg), Herman van Limbeek (Plus Supermarkt) en Ruiten Drie-voorzitter Edwin Muller presenteren het nieuwe fietsshirt van de Almelose toervereniging. Foto: Danny de Graaf.

Kledingsponsoren

Ruiten Drie rijdt vanaf dit voorjaar in de nieuwe kleding van Bioracer dankzij het ontwerp van ons lid Herman Paassen (die ook al ons nieuwe logo ontwierp) en de volgende sponsoren: