900 MTB’ers genieten van zomerse Lageveldtoer

De Lageveldtoer trok zondag 14 oktober zo’n 900 mountainbikers uit de hele regio naar Wierden. De mountainbiketocht van de Almelose Toervereniging Ruiten Drie profiteerde van de ongekende nazomerse temperaturen. De mountainbikers startten en finishten bij het Lageveld, waar zij bij terugkomst al diverse strandgangers zagen, en dat midden oktober.

De deelnemers waren zeer te spreken over de verbeteringen in de route. Zo fietsten ze over 6 landgoederen in Wierden en Rijssen. Terreinen die normaal gesproken voor het publiek gesloten zijn, maar speciaal voor deze ene dag open waren.

Fotocompilatie, door Koos Visser.
Aftermovie, door Koos Visser

Fotoserie bij pauzeplaats Waypoint, door Gerard Freriksen.

Fotoserie oa strand Lageveld, door Danny de (foto)Graaf.

Fotoserie Start en finish, door Wilbert Willemsen.
Fotoserie Bos Heerdinksschotweg, door Wilbert Willemsen.
Fotoserie Lageveld en zandbult, door Wilbert Willemsen