Goedemiddag,
welkom bij ATV Ruiten Drie!

R3 start

De Almelose Toer Vereniging Ruiten Drie is opgericht op 5 oktober 1981 door een groep toerfietsers die zich losmaakten van de Almelose Wieler Vereniging De Zwaluwen.

ATV Ruiten Drie is inmiddels een zeer grote toervereniging geworden met op dit moment meer dan 550 leden!

R3 doelstelling

ATV Ruiten Drie richt zich op racefietsers en mountainbikers die samen met andere toerfietsers de toerfietssport willen uit oefenen.

Voor een ieder die dat wil moet het mogelijk zijn om op zijn/haar eigen (gewenste) niveau en op verantwoorde wijze actief betrokken te zijn bij het toerfietsen binnen de vereniging.

R3 doelgroepen

Hierbij onderscheidt ATV Ruiten Drie naar niveau de doelgroepen prestatieve toerfietsers, sportieve toerfietsers en recreatieve toerfietsers. Binnen deze doelgroepen onderkent ATV Ruiten Drie de doelgroepen senioren en vrouwen.

Per doelgroep worden er trainingen, clinics, evenementen en activiteiten aangeboden, die optimaal zijn afgestemd op het niveau, beleving, leeftijd en ambities van een specifieke doelgroep.

Leden kunnen aan die trainingen, clinics, evenementen en activiteiten deelnemen die aansluiten bij hun eigen wensen en behoeften.

R3 is aangesloten bij:

de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU), een wielersportbond die is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe.

Actueel

R3 Clubnieuws  : 
R3 Clubmailings  : 
NOS Wielernieuws  : 

Sinds 08-02-2014 bent u bezoeker nr: .