Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Klik op een sponsor om het antwoord te tonen.

 1. U kunt op verschillende manieren in contact komen met R3.
  Allereerst via de contactpagina op deze site.
  Ook kunt u een bezoek brengen aan êên van de infoavonden die worden gehouden op elke eerste maandag van de maand bij wijkcentrum de Schöppe. Op de bestuurspagina kunt u zien op welke manier u in contact kunt komen met êên van de bestuursleden.


 2. R3 organiseert jaarlijks 3 belangrijke toertochten: Verder worden door het hele jaar door enthousiaste leden kleinere tochten georganiseerd. Deze kunt u terug vinden in de R3 kalender.


 3. Er wordt getraind in diverse groepen op diverse niveaus. Op de site wordt een overzicht weergegeven.
  Klik hier om meer te lezen.


 4. R3 hanteert verschillende soorten lidmaatschappen, o.a. hoofdlid en jeugdlid. Uiteraard verschillende de jaarlijkse bedragen ook.
  Klik hier om naar het overzicht te gaan.


 5. R3 heeft inderdaad clubkleding. Bij deelname aan trainingen en toertochten is het dan ook verplicht de clubkleding te dragen.
  Klik hier om meer over de clubkleding te lezen.


 6. Om kennis met de wielersport te maken heeft ATV Ruiten Drie 6 leenfietsen ter beschikking.
  De aanschaf van deze leenfietsen is mogelijk gemaakt door Sportbedrijf Almelo, Intersens Bikes & Parts en Koopman Tweewielerspecialist.
  De leenfietsen zijn bedoelt voor mensen die nog geen eigen fiets hebben en die een keertje willen mee trainen om te zien wat toerfietsen precies inhoudt.
  Lees meer»


 7. Gezinsleden kunnen een korting van ca 40% krijgen.
  Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u hier lezen.


 8. U kunt op verschillende manieren aangeven dat u lid van de vereniging wilt worden:
  1. Online, op de site vindt u een online inschrijfformulier
  2. U kunt een mail sturen aan onze ledenadministratie: ledenadmi@ruitendrie.nl
  3. U brengt een bezoek aan één van de infoavonden hier kunt u zich ter plaatse inschrijven

  In alle gevallen geldt, dat uw inschrijving pas verder in behandeling wordt genomen als uw incassomachtiging binnen is bij de ledenadministratie.


 9. Uiteraard via deze website, hier treft u veel informatie aan, ook wordt er regelmatig nieuwtjes op weergegeven. Via de pagina van ons Virtueel clubhuis vindt u alle bijzonderheden over de communicatie activiteiten van R3. Wij zijn actief op Twitter en Facebook. De platforms worden als aanvulling gebruikt op de website.
  Ook worden er regelmatig mailing gestuurd. U kunt zich hier inschrijven voor de mailinglijst


 10. Wanneer er vacatures zijn worden die op de vacaturepagina aangegeven. Maar uiteraard , wanneer er geen vacature beschikbaar is, en het lijkt u leuk om als vrijwilliger binnen onze vereniging actief te zijn en heeft u tijd en mogelijkheden om te helpen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of kom langs op één van onze informatieavonden.


 11. Voor de overzichtelijkheid en beheersbaarheid is er voor gekozen dit in de R3 facebook pagina op te nemen, mede om dat dit een goede aanvulling is op de website.


 12. Of je nu snel of recreatief fietst, race of MTB, het belangrijkste is dat je plezier in het fietsen hebt. Natuurlijk zijn er altijd wat regels waar je je aan moet houden. Voor R3 staan deze vermeld in het huishoudelijk reglement. Voor het rijden zijn er wat NTFU regels voor de weg en in het bos.


 13. Jazeker kan dat, er is een formulier op de site, klik hier om er naar toe te gaan.