Overzicht clubnieuws

11-12-2017 22:12

Te nat: Mosbeektoer op 17 december afgelast

Almelo, 11 december – De mountainbikers in Twente en omgeving zullen de Mosbeektoer van 2017 moeten missen. In overleg met de grondeigenaren en Staatsbosbeheer ziet de Almelose Toervereniging Ruiten Drie zich genoodzaakt om de mountainbiketoertocht door het gebied rond Vasse op 17 december af te lasten. Door de zeer natte weersomstandigheden van de afgelopen weken is de ondergrond te slecht om er een tocht te houden.

Meest verstandige besluit

“Dit is heel vervelend voor de vele mountainbikers die uitkeken naar onze toertocht, en ook voor onze vrijwilligers die klaar stonden om er weer iets moois van te maken, maar dit het meest verstandige besluit” aldus de organisatie. “Helaas is door de neerslag van de afgelopen weken de grond te nat en kan het regenwater niet goed meer weg. Het weer van het voorbije weekend en de natte voorspellingen voor de komende dagen maken dit niet beter. Hierdoor zou een toertocht met meer dan 500 deelnemers een onverantwoorde belasting aan de natuur en paden met zich meebrengen en komt de veiligheid van de deelnemers in het geding.”

Volgend jaar


Ruiten Drie hoopt de mountainbikers volgend jaar weer te verwelkomen in de Lageveldtoer en Mosbeektoer. De eerstvolgende toertocht van de club uit Almelo is een hele bijzondere, namelijk de 30e editie van de Hel van Twente op 30 mei 2018. Een tocht voor racefietsers, over verschillende afstanden.
17-5-2017 21:05

Bijna 1400 fietsers bij hete Hel van Twente

Almelo, 17 mei 2017 - De 29e editie van de Hel van Twente was dit jaar erg geslaagd. Vanaf het Sportpark Schelfhorst in Almelo vertrokken bijna 1400 wielrenners voor hun Hel van Twente. Met temperaturen die tegen de 30 graden liepen was het één van de warmste die de Almelose Toervereniging Ruiten Drie ooit organiseerde. Door het mooie weer was het ook de drukste van de afgelopen jaren.


30e verjaardag op 30 mei 2018

Volgend jaar beloofd de organisatie een nog mooier evenement, dan viert de Hel van Twente haar 30e verjaardag. Woensdag 30 mei 2018 kan alvast met grote letters in de agenda!

Beoordeel de Hel

Heb jij ook zo genoten van de Hel van Twente? Wil je onze tocht beoordelen via https://www.fietssport.nl/ ? Alvast hartelijk dank!

Foto's

De foto's van woensdag 17 mei 2017 vind je via
 
13-5-2017 10:05

Meulenkamp Tweewielers nieuwe sponsor

Trots presenteren wij een nieuwe sponsor bij ATV Ruiten Drie: Meulenkamp Tweewielers uit Bornerbroek!Meulenkamp Tweewielers biedt topkwaliteit op fietsgebied, goed advies, optimale service en vakmanschap. "Wij zijn uw lokale specialist met een uitgebreid aanbod fietsen en een professionele werkplaats om reparaties uit te voeren."

Ruiten Drie kijkt uit naar een mooie en sportieve samenwerking!
2-5-2017 20:05

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op Ruiten Drie tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. We willen met een bijdrage nieuwe toestellen laten maken voor de jonge en oudere mountainbikers. De toestellen gebruiken we bij de MTB-trainingen, Start2Bike-clinics en toertochten zoals de Lageveldtoer en de Mosbeektoer. Breng voor 22 mei jouw stem uit.


Win-win met wipwaps

Denk dan aan evenwichtsbalken, wipwaps en plateautjes. Ze moeten verplaatsbaar zijn zodat we ze op meerdere plekken kunnen gebruiken. En we kunnen ze delen met de mountainbikejeugd van AWV de Zwaluwen. Win-win dus!

Stemmen

De Rabobank verdeelt het geld aan goede doelen in Noordwest Twente aan de hand van het aantal stemmen. Des te meer stemmen, des te hoger het bedrag voor de club. De actie start vandaag op 2 mei, vanaf dan kunnen Rabobankleden stemmen. Je krijgt 3 stemmen en mag er 2 op je eigen club uitbrengen. Als het goed is krijg je rond 2 mei van de bank een inlogcode. Ga met die code in de hand naar https://www.mijnbankenik.nl/nwt/clubkascampagne en stem!

PS. Ben je geen lid van de bank? Geef dan een bindend stemadvies aan jouw opa, zus, vader, neef, buurman, collega of postbode.

1 2 3 4