R3 virtueel clubhuis

ATV Ruiten Drie beschikt over een clubhuis. Een virtueel clubhuis om precies te zijn, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar exclusief voor leden van de vereniging geopend is.

In het virtuele clubhuis kunnen leden elkaar ontmoeten en nieuws en boodschappen met elkaar uitwisselen, door het plaatsen van berichten, films en foto's. Ook kunnen leden een evenement aanmaken, waar andere leden zich op kunnen inschrijven. Dit met als doel om gezamenlijk aan het evenement deel te nemen. Daarnaast is het mogelijk om een fietsmaatje te zoeken.

Iedereen kan zo zijn eigen bijdrage leveren om de club levendig te houden en met elkaar in contact te komen. Het virtuele clubhuis is gerealiseerd als een ATV Ruiten Drie Facebook pagina exclusief voor leden. De sleutel tot het clubhuis is te verkrijgen door het volgen van de stappen in de handleiding Facebook ATV Ruiten Drie.

Uiteraard wil de vereniging ook communiceren met leden die geen gebruik maken van het virtuele clubhuis of voor wie het virtuele clubhuis gesloten is, zoals inwoners van Almelo en omstreken, potentiële nieuwe leden, sponsoren etc. Hiervoor maakt de vereniging o.a. gebruik van E-mail, Internet, Facebook, Twitter, YouTube en de pers.