Over deze site

Browsers en platforms

Bij het ontwerp van deze site is veel aandacht geschonken aan toegankelijkheid. De site is daardoor te gebruiken met vrijwel alle gangbare browsers en PC's. De site is echter geoptimaliseerd voor:

De OS platformen:

Windows XP, Vista en 7
Mac OS X vanaf 10

Met browserversie(s):

IE8, IE9 en IE10
Firefox (laatste release)
Safari 5, Safari 6
Google Chrome (laatste release)

Toegankelijkheid

Ruiten Drie voldoet met haar website aan het merendeel van de richtlijnen van World Wide Web Consortium (W3C). Deze Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 1.0) worden internationaal gehanteerd om de toegankelijkheid van websites te bepalen.

Javascript

De site is optimaal te gebruiken als javascript in de browser is aangezet.

Adobe Reader

Om een PDF met bijvoorbeeld het aAanmeldingsformulier verenigingsactiviteiten te kunnen openen, heeft u Adobe Acrobat Reader versie 7.0 of hoger nodig. Heeft u nog geen Acrobat Reader of een lagere versie dan kunt u dit programma gratis downloaden via de website van Adobe.

Copyright (auteursrecht)

Copyright ATV Ruiten Drie 2013.

Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere (intellectuele eigendoms)rechten op alle teksten, afbeeldingen, software en andere materialen op deze site zijn eigendom van ATV Ruiten Drie en de bij haar aangesloten bedrijven of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar.